Bernat Quintana interpretarà en Jan, el protagonista de Barcelona 1714

Bernat Quintana

Bernat Quintana

Ja se sap qui serà l’actor que interpretarà el paper de Jan, el protagonista del film Barcelona 1714 . Es tracta de Bernat Quintana, actor sabadellenc nascut l’any 1986 amb una àmplia trajectòria en cinema, teatre i televisió tot i la seva joventut. Quintana farà parella protagonista amb Alba Brunet, que interpretarà l’Agnès després de ser escollida entre les 160 noies que es van presentar a quatre càstings per escollir-la.

Nascut a Esplugues de Llobregat l’any 1985, Bernat Quintana Sanfeliu va aconseguir popularitat amb el paper de Max a la sèrie de TV3 El Cor de la Ciutat. A televisió també ha estat protagonista de la miniserie Barcelona Ciutat Neutral (2011). Ha participat en pel·lícules com La ciudad de los prodigios (1999), Càmping (2006) i Jo, el desconegut (2007), entre altres.

Quintana té una llarga trajectòria al teatre des que l’any 1995 va debutar amb L’home, la bèstia i la virtut. Darrerament ha participat a Cyrano (2013), Julieta y Romeo (2011), Molt Soroll per no res (2011) i Les Tres Germanes (2011). La seva darrera interpretació teatral ha estat a Stockmann, el seu primer Ibsen amb la companyia Les Antonietes i dirigit per Oriol Tarrassón.

En Jan, protagonista masculí de Barcelona 1714, és un jove oficial català al servei del general Villarroel. Entregat en cos i ànima a la defensa de la ciutat, així com de les constitucions i drets catalans, en Jan viurà amb molta intensitat el setge del 1714, disposat a lluitar fins al darrer moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>