cristina_pacareu

La tarragonina Cristina Pacareu s’ha incorporat al rodatge de la pel.lícula Barcelona 1714, que des del 2 d’agost s’està portant a terme a Valls. Pacareu va participar en un dels càstings organitzat per interpretar l’Agnès, la protagonista del film, però finalment ha estat l’escollida per posar-se a  la pell d’un altre dels personatges femenins del film, la Queralt.

Cristina Pacareu Iñiguez, nascuda a Tarragona l’any 1987, és diplomada en Magisteri de Primària i està cursant Comunicació audiovisual. Finalista com a millor actriu a Festival Internacional de Curmetratges de Vitoria-Gasteiz. ha estat actriu a les rutes modernistes i passatges del terror de la Tardor literària amb BOIKOTeatre i és membre de la companyia amateur Nadime.

La Queralt, el personatge que encarnarà la Cristina Pacareu, és una jove supervivent d’un dels brutals bombardejos que va patir la capital catalana durant el setge de les tropes borbòniques. És una noia tímida, però les circumstàncies l’han obligat a aprendre a sobreviure.

El nom de Pacareu s’uneix als dos protagonistes de la pel.lícula, Alba Brunet (Agnès) i Bernat Quintana (Jan), a més d’Eric Alés (Blai) i Roger Dalmases (Jofre). La resta d’actors i actrius participants en el film es donaran a conèixer els propers mesos.