Àlex Casanovas serà un dels principals protagonistes de Barcelona 1714

 

Àlex Casanovas és la darrera incorporació al repartiment de la pel.lícula Barcelona 1714.  Casanovas es posarà a la pell d’en Josep Maria, un taverner veterà de la Guerra dels Segadors que és el pare de l’Agnès, la protagonista femenina del film. Aquesta setmana l’actor català està rodant les seves primeres seqüències a Valls.

Casanovas, nascut a Barcelona fa 49 anys, té una llarga trajectòria tan en teatre, cinema com televisió. La seva activitat teatral va començar al grup de teatre aficionat d’Alella. Professionalment va debutar l’any 1985 amb el muntatge de la companyia de teatre infantil La Trepa Pum xiviricu.  Destaca la seva participació en muntatges teatrals com El despertar de la primavera, Antígona, El misantrop, Pel davant i pel darrera o Un tranvía llamado deseo, entre moltes altres. Recentment ha participat a El mercader de Venècia, de William Shakespeare, dirigida per Rafel Duran, al Teatre Nacional de Catalunya.

També ha treballat en diverses produccions televisives, com El cor de la ciutat, Temps de silenci, La memòria dels Cargols i Nissaga de poder. Pel que fa al cinema, una de les seves últimes interpretacions ha estat a la pel·lícula Fènix 11·23, per la qual va estar nominat als Premis Gaudí de 2013. També ha participat a Susanna (1995), i Kika (1993), de Pedro Almodóvar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>