Barcelona 1714: amor, intriga i acció

Barcelona 1714 és una història d’amor, intriga i acció enmig d’una Barcelona que porta més d’un any assetjada. L’Agnès, una noia jove que viu amb la seva família, a Barcelona, serà la protagonista d’aquesta pel·lícula de ficció. En la seva lluita diària per a poder sobreviure, quan ja s’estan esgotant tots els recursos i sembla que la ciutat no podrà aguantar gaire més, haurà d’aprendre a reconèixer aquells que la poden ajudar.

Barcelona 1714, els personatges


Vull conèixer la pel·lícula Barcelona 1714

El projecte

Barcelona 1714 no és un projecte convencional per fer una pel·lícula. Serà una pel·lícula gràcies a la il·lusió, esforç i treball de tots els nostres col·laboradors, amics, família i també gràcies a tu!

 Més sobre el projecte…

El Consell de Cent 2014

El projecte Barcelona 1714 està avalat pel nostre Consell de Cent, un conjunt de personalitats i entitats que ens donen suport.

Qui hi ha?

Segueix-nos

Facebook

Twitter

Fem-lo realitat

Fes la teva aportació

Twitter

  • Aquests monjos, malgrat patir un setge, no sembla que s'ho passin molt malament... ,
  • Aquest pobre soldat té les hores comptades..... ,
  • Gràcies als grups de recreació històrica que han participat en aquest projecte, les escenes de guerra són totalment… ,
  • La claqueta, l'estri que provoca el silenci en un plató i el començament de l'acció. ,
  • L'armament a escollir és important si es tracta d'una pel·lícula amb escenes bèl·liques, per així donar més credibi… ,

Presència als mitjans