Nou càsting per triar els actors més joves de la pel·lícula

membret_mailing

 

Barcelona 1714 posa en marxa un segon càsting, aquest cop per escollir els dos personatges menors de la pel·lícula: Blai (13 anys) i en Jofre (8 anys). Per a la preselecció, caldrà que els candidats enviïn la documentació com a màxim el 20 de juny a info@barcelona1714.cat. Els candidats interessats hauran de presentar Currículum Vitae amb dades de contacte, fotografies i/o vídeo (màxim 1 minut), així com l’experiència prèvia. Els joves seleccionats seran convocats el dissabte 22 de juny a Tarragona (Sala Trono) per tal de fer una prova davant de càmera.

El càsting és obert a tots aquells nois que es vulguin presentar com a possibles candidats per interpretar el Blai (13 anys) i en Jofre (8 anys), personatges de la pel·lícula Barcelona 1714. En Blai i Jofre són els cosins de l’Agnès, la protagonista femenina, i viuen amb ella el setge de la ciutat el 1714.

Càsting presencial a Tarragona

Aquells joves aspirants que siguin seleccionats, hauran de desplaçar-se a Tarragona, a la Sala Trono (Carrer de Misser Sitges, 10), on tindrà lloc un càsting presencial. Es demanarà als participants d’aquesta darrera fase que interpretin una petita peça o text de la seva tria, d’uns 3 minuts de durada.

8 thoughts on “Nou càsting per triar els actors més joves de la pel·lícula

 1. Jordi Miró

  Si fa falta jo m’ofereixo per fer bulto de franc

  Juny 17, 2013 at 9:19 pm
 2. Eva Lopez Antolin

  bon dia!
  volem presentar el nostre fill Lucas, de 8 anys d’edat al càsting, però no sé on he d’adjuntar les fotos…
  gràcies

  Juny 19, 2013 at 5:13 pm
 3. Noemi Garcia Alvaro
 4. Lourdes

  Bona tarda, m’hagués agradat portar al meu fill Magí demà a la selecció però veig que el termini acabava ahir. Hi ha alguna opció de poder entrar a la selecció?

  Gràcies

  Lourdes Cadena

  Juny 21, 2013 at 12:24 pm
 5. jordi

  Hola Lourdes! Pots venir directament dissabte a les 10h a la Sala Trono i inscriure el teu fill. Recorda que heu de portar currículum, fotografies i un text après pel càsting. Salutacions

  Juny 21, 2013 at 12:56 pm
 6. jordi

  Hola Eva! Porta directament les fotos al càsting demà a Tarragona. Salutacions

  Juny 21, 2013 at 12:57 pm
 7. Ferran

  Fa una estona ens hem assabentat del casting. No tenim res preparat. Hi ha la possibilitat de que el nostre fill Ferran ( de 13 anys ) es presenti?

  Juny 21, 2013 at 8:19 pm
 8. jordi

  Hola! El Ferran pot venir però que es prepari un petit text. Salutacions

  Juny 21, 2013 at 9:18 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>