membret_mailing

 

Barcelona 1714 posa en marxa un segon càsting, aquest cop per escollir els dos personatges menors de la pel·lícula: Blai (13 anys) i en Jofre (8 anys). Per a la preselecció, caldrà que els candidats enviïn la documentació com a màxim el 20 de juny a info@barcelona1714.cat. Els candidats interessats hauran de presentar Currículum Vitae amb dades de contacte, fotografies i/o vídeo (màxim 1 minut), així com l’experiència prèvia. Els joves seleccionats seran convocats el dissabte 22 de juny a Tarragona (Sala Trono) per tal de fer una prova davant de càmera.

El càsting és obert a tots aquells nois que es vulguin presentar com a possibles candidats per interpretar el Blai (13 anys) i en Jofre (8 anys), personatges de la pel·lícula Barcelona 1714. En Blai i Jofre són els cosins de l’Agnès, la protagonista femenina, i viuen amb ella el setge de la ciutat el 1714.

Càsting presencial a Tarragona

Aquells joves aspirants que siguin seleccionats, hauran de desplaçar-se a Tarragona, a la Sala Trono (Carrer de Misser Sitges, 10), on tindrà lloc un càsting presencial. Es demanarà als participants d’aquesta darrera fase que interpretin una petita peça o text de la seva tria, d’uns 3 minuts de durada.