Els càstings per trobar l'Agnès han recorregut Catalunya.

Els càstings per trobar l’Agnès han recorregut Catalunya.

 Durant aquesta primera setmana de juliol, l’equip de producció de la pel·lícula Barcelona 1714 farà un càsting final amb les quatre millors candidates per interpretar la protagonista del film. En total, fins a 160 joves actrius han passat pels quatre càstings realitzats durant el mes de juny a Barcelona, Lleida, Valls i Girona.

Des de l’equip de producció de la pel·lícula, encapçalat per la directora, Anna M. Bofarull, es fa una valoració molt positiva del que han vist durant els quatre càstings: “Hem detectat molt talent i ha estat força complicat descartar algunes candidates. Per això agraïm l’esforç de totes les actrius que han participat en les proves”. A més del paper d’Agnès, aquest càsting servirà per escollir una segona actriu per interpretar un altre dels personatges femenins de la pel·lícula, la Queralt.

Durant aquesta setmana es donarà a conèixer qui és l’actriu escollida per posar-se a la pell de l’Agnès i també qui serà en Jan, el protagonista masculí de Barcelona 1714.