alba_brunet

Ja se sap qui serà l’actriu que interpretarà el paper d’Agnès, la protagonista del film Barcelona 1714 . Es tracta de la mallorquina Alba Brunet Artigues, nascuda a Palma fa 19 anys i que actualment està estudiant a l’Institut del Teatre de Barcelona. Aquest any ha acabat el segon curs. L’Alba ha estat escollida entre les 160 noies que aquest mes de juny han participat als quatre càstings que s’han portat a terme a les quatre demarcacions catalanes.

La protagonista de Barcelona 1714, l’Agnès, és una noia que intenta sobreviure en una ciutat en guerra. Amb la vitalitat de la seva joventut, l’Agnès aspira a viure, a fugir de la ciutat, fet que no pot entendre en Jan, jove oficial dedicat en cos i ànima a la defensa de la seva pàtria.

L’equip de producció de Barcelona 1714 vol donar les gràcies a totes les candidates i en destaca que “els càstings els han servit per veure el gran talent interpretatiu que hi ha a casa nostra”. També avisa que ben aviat es prendrà la decisió sobre qui són els joves actors triats per posar-se a la pell d’en Blai i en Jofre, cosins de l’Agnès. “La tria se’ns està fent difícil, però ben aviat ens posarem en contacte amb els seleccionats i posteriorment anunciarem els noms”, afirmen.