Èric Alés i Roger Dalmases seran els actors més joves de Barcelona 1714

blai_jofre

Èric Alés i Roger Dalmases acompanyaran Alba Brunet en el repartiment  de la pel.lícula Barcelona 1714.  L’Èric, de 15 anys, es posarà a la pell d’en Blai, i en Roger, que en té nou, farà el paper de Jofre. En Blai i en Jofre són cosins de l’Agnès, la protagonista, i han estat escollit en un càsting que va aplegar una cinquantena de candidats. Durant les properes setmanes es coneixeran els noms de la resta d’actors que participaran a Barcelona 1714.

El sabadellenc Eric Alés Hernàndez, nascut el 30 de juny del 1998, farà de Blai. L’Eric està cursant tercer d’ESO i fa teatre des de fa sis anys. Ha representat diverses obres i actualment aprèn a fer teatre al Centre Parroquial Sant Vicenç de Sabadell, on he format part de diverses obres com Peter Pan i n’ ha protagonitzat d’altres com Els Tres Porquets. Uneix-te a l’ Aventura, que ha finalitzat les funcions al Teatre Victòria de Barcelona degut al gran èxit que va tenir a Sabadell, que és on es va representar per primera vegada.

Roger Dalmases Pareja, nascut el 19 febrer de 2004 serà en Jofre. El seu darrer paper ha estat a la pel.lícula dirigida pel prestigiós realitzador britànic Ridley Scott The Counselor. També ha participat en curtmetratges com Esperando, de Raúl Chamorro; El cine que viví, de Santi Novell, i Hansel y los jadines del Edén, de Juanfra López, entre altres. Ha fet Dansa Ballet/Jazz amb Rebeca Cristóbal i també Expressió corporal a l’Escola de teatre La Trama i d’interpretació davant la càmera de Laura Yuste. També ha fet teatre i l’hem pogut veure al programa de TV3 Crackòvia.

L’equip de producció de Barcelona 1714 vol donar les gràcies a tots els candidats i afirma que “la tria se’ns ha fet difícil. Durant les properes setmanes es coneixeran els noms de la resta d’actors i actrius que participaran en la pel.lícula.

6 thoughts on “Èric Alés i Roger Dalmases seran els actors més joves de Barcelona 1714

 1. Enhorabona als escollits! ja estem desitjant de veure’ls actuant! Això si, si m’ho permeteu, li donaria un consell a lÈric: Èric, ja se que et semblarà una begenada, però has de canviar aquesta bandera que llueixes per la teva i la nostra: la senyera o l’estelada! per poder-te posar ben bé a la pell d’en Blai has d’estar disposat a deixar-t’hi la vida per la teva senyera i la teva nació: Catalunya 😉

  Salut a tots i totes!
  Ivan

  Juliol 11, 2013 at 3:28 pm
 2. Palau i Roca

  Ese Eric como mola se merece una ola! Molta sort que t’ho mereixes!

  Juliol 11, 2013 at 4:16 pm
 3. Joan Manel

  Moltes felicitats a tots dos. Eric, no facis cas del comentari del Ivan, els sentiments van per dins, o és que el tigre d’en Roger representa Catalunya?.
  Res nois, que molta força i molta sort.

  Juliol 13, 2013 at 10:20 am
  1. Tranquil Joan Manel, nomes feia una broma, no vull pas obrir cap debat sobre banderes! no em malinterpretis! 😀 no siguis tan primmirat! salut i bons aliments company! 😉

   Juliol 15, 2013 at 7:02 pm
 4. Mitchan Inouye

  “Eric Alés y Roger Dalmases, los actores más jóvenes de Barcelona 1714” con tremendos curriculums seguro que tendrán un éxito enorme, además son hermosos jóvenes. Felicitaciones! desde Argentina.

  Juliol 13, 2013 at 10:16 pm
 5. Marina

  Enhorabona a tots dos!!!! Me n’alegro molt Eric! Has treballat molt i posat il.lusió en tot en que has fet. T’ho mereixes noi!.

  Endavant amb la mateixa il.lusió i coratge!!!

  Juliol 14, 2013 at 8:51 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>