Primer dia de rodatge a Bràfim

Primer dia de rodatge a Bràfim

La localitat de Bràfim, a la comarca de l’Alt Camp, ha viscut aquest divendres 2 d’agost les primeres passes d’un projecte de país com és Barcelona 1714. Les primeres escenes de la pel.lícula s’han rodat en un camp de blat proper al municipi brafimenc amb la intervenció dels dos protagonistes, l’Agnès (Alba Brunet) i en Jan (Bernat Quintana) i alguns extres. En aquest primer dia de rodatge hi ha estat implicat un equip d’una vintena de persones, liderat per la directora, Anna M. Bofarull, i el productor, Heiko Kraft.

Dilluns vinent el rodatge de la pel.lícula seguirà a Valls. A la capital de l’Alt Camp s’ha instal.lat un plató croma que albergarà l’enregistrament de la resta del film, que es preveu que s’allargarà fins la primavera de l’any vinent i s’estrenarà el setembre de 2014.

Barcelona 1714  és un projecte liderat pel productor alemany-català Heiko Kraft i dirigit per la jove directora tarragonina Anna M. Bofarull, que vol tractar l’episodi del setge que va viure la ciutat catalana fa gairebé tres segles per part de les tropes castellanes i franceses, però ho fa amb una història d’amor com a eix central de l’argument. El projecte vol arribar al públic internacional i, a més, vol teixir tot un univers, estant present en diferents plataformes. Alhora, hi haurà una distribució i promoció innovadores, que faciliti l’accés de la pel·lícula al públic internacional.