Mikel Iglesias

Mikel Iglesias

Mikel Iglesias, conegut per haver interpretat un dels joves protagonistes de la sèrie de TV3 Polseres vermelles, se’l podrà veure també a la pel.lícula Barcelona 1714.  Iglesias donarà vida al personatge de l’Arnau, un jove soldat català ferit a la batalla de Sant Clara, un terrible atac que va patir la ciutat de Barcelona per part de les tropes borbòniques l’agost del 1714.

Mikel Iglesias i González va néixer a Rubí l’any 1996. Del 2000 al 2006 ha presentat cada any dues obres de teatre en un grup local de teatre de Rubí. Ha fet de protagonista en el videoclip Imperfecta mujer, amb Víctor Naranjo i Carla Antonelli. També realitza obres de teatre amb el grup Arc Iris d’amor, en un centre cívic de Barcelona.

Però Mikel Iglesias és conegut pel gran públic per ser un dels protagonistes de l’exitosa sèrie de TV3, Polseres vermelles, on ha interpretat el personatge de l’Ignasi. En el món del cinema, ha treballat també en la pel.lícula Los últimos días, dels germans Pastor i Ismael, de Marcelo Piñeyro (que s’estrenarà en sales de cinema els propers mesos). En teatre ha debutat al Teatre Nacional de Catalunya amb l’obra d’Albert Espinosa Els nostres tigres beuen llet.

 

Oriol Grau també s’incorpora al projecte

Un altre dels actors que es podrà veure a Barcelona 1714 és Oriol Grau. L’actor tarragoní interpretarà un personatge en un registre molt allunyat als dels personatges que l’han fet popular.

Actor i director de teatre, ràdio i televisió, Grau es va fer popular a la televisió en programes com Sense Títol, La cosa Nostra o Malalts de Tele. Actualment és professor a la Universitat Rovira i Virgili i codirigeix l’espai de teatre i dansa “Sala Trono” de Tarragona.