I Want Your Safareig

 

“I want your safareig” és el títol de la campanya que  Barcelona 1714 posa en marxa per escollir uns safareig on es rodarà una escena de la pel.lícula. S’hi poden presentar particulars, ajuntaments o altres administracions públiques que tinguin uns safaretjos antics ben conservats per acollir el rodatge d’una escena de la pel.lícula.

Per participar en el “Càsting de safarejos” cal enviar la imatge  del teu safareig candidat  via Twitter a @BCN1714 amb el hashtag #safa1714 indicant d’on és. Si no es té Twitter es pot fer servir safareig@barcelona1714.cat. Hi ha temps fins el 15 de novembre. L’equip de producció de la pel.lícula escollirà el safareig més adient per al rodatge de l’escena.

Barcelona 1714  és un projecte liderat pel productor alemany-català Heiko Kraft i dirigit per la jove directora tarragonina Anna M. Bofarull, que vol tractar l’episodi del setge que va viure la ciutat catalana fa gairebé tres segles per part de les tropes castellanes i franceses, però ho fa amb una història d’amor com a eix central de l’argument. El projecte vol arribar al públic internacional i, a més, vol teixir tot un univers, estant present en diferents plataformes. Alhora, hi haurà una distribució i promoció innovadores, que faciliti l’accés de la pel·lícula al públic internacional.