Santes Creus acull el rodatge de la pel.lícula Barcelona 1714

 

El rodatge de la pel.lícula Barcelona 1714 es trasllada aquest diumenge 27 d’octubre al poble de Santes Creus, al municipi d’Aiguamúrcia, per a gravar-hi un exterior. La plaça de l’Església és l’indret escollit per a l’equip de producció per a la gravació de diferents seqüències en què hi participarà el personatge d’en Jan, interpretat per en Bernat Quintana, acompanyat d’un cavall.

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia ha prestat tot el seu suport a l’equip de rodatge, format per una vintena de persones. El consistori d’aquesta localitat de l’Alt Camp ha posat totes les facilitats per a l’enregistrament d’aquestes escenes. El poble d’Aiguamúrcia esta acostumat a albergar rodatges de pel.lícules i anuncis publicitaris els darrers anys amb el reclam del monestir cistercenc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>