Ferran Carvajal

El darrer actor que s’ha incorporat al rodatge de la pel.lícula Barcelona 1714 és Ferran Carvajal, que interpreta un capellà jove que es mou per la ciutat assetjada. Ja ha donat algunes seqüències en el plató de Valls.

Carvajal, nascut a Barcelona l’any 1978,  es va donar a conèixer entre el gran públic amb la seva intervenció al culebrot de TV3 El cor de la ciutat durant els deu anys que va durar la sèrie, on interpretava un jove amb una lleu discapacitat psíquica, en Narcís. Però Carvajal no només és actor  sinó també ballarí, coreògraf i director i té una llarga trajectòria a cinema, teatre i televisió.

Actualment està fent de coreògraf a La Traviata, una coproducció de la Ópera de Oviedo amb altres quatre teatres espanyols i que està de gira per diferents ciutats espanyoles. Carvajal també està preparant una minisèrie de 12 capítols, Tornem-hi, que tracta de prop l’univers del càncer. Tot això ho compagina amb la seva interpretació a Barcelona 1714.