Miquel Sitjar

Poc a poc es va tancant el repartiment de la pel.lícula Barcelona 1714, que des l’agost s’està rodant a Valls. Les darreres incorporacions a l’elenc del film dirigit per Anna M. Bofarull són Miquel Sitjar i Fermí Fernández. Sitjar interpreta Maurice, un soldat francès que s’ha passat al bàndol català i es creua en la vida de la protagonista, l’Agnès.  Fernández fa un petit paper, el Tinent Roig, de l’exèrcit de Catalunya.

Miquel Sitjar Salvà va néixer a Barcelona el 1974 i és conegut sobretot pels seus papers a sèries de televisió de Televisió de Catalunya com Nissaga de poder, Setze dobles i darrerament La Riera, on interpretava el paper de Teo Sapporo. També l’hem pogut veure al teatre i al cinema, en pel.lícules com A la deriva, de Ventura Pons.

Fermí Fernàndez, nascut a Londres el 1963 però resident des de fa anys a Tarragona, és actor, humoristai presentador. Actualment el podem veure als programes de TV3 Crackovia i Polònia i fins fa poc presentava Sota Terra. Al teatre està interpretant actuament Club Bilderberg Cabaret. Fernández ja formava part del Consell de Cant de Barcelona 1714.