Jaume Montané

L’actor vilafranquí Jaume Montané és una de les darreres incorporacions de Barcelona 1714. Montané interpreta un oficial borbònic a la pel.lícula dirigida per Anna M. Bofarull.

Jaume Montané va néixer l’any 1968 a Vilafranca del Penedès i ha participat en pel.lícules com Vicky Cristina Barcelona (2008), El perfum, història d’un assassí (2006) i Romasanta, la caza de la bestia (2004). Ha aparegut també en diverses sèries de televisió com Porca Misèria, 13 anys i un dia, 16 dobles, Hospital Central i TV movies com Falsa culpable, Projecte Cassandra, entre altres.

Barcelona 1714 és un projecte liderat pel productor alemany-català Heiko Kraft i dirigit per la jove directora tarragonina Anna M. Bofarull, que vol tractar l’episodi del setge que va viure la ciutat catalana fa gairebé tres segles per part de les tropes castellanes i franceses, però ho fa amb una història d’amor com a eix central de l’argument. El projecte vol arribar al públic internacional i, a més, vol teixir tot un univers, estant present en diferents plataformes. Alhora, hi haurà una distribució i promoció innovadores, que faciliti l’accés de la pel·lícula al públic internacional.