Rodatge Pla de Santa Maria

El rodatge de Barcelona 1714 ha tornat a sortir per un dia del plató croma de Valls aquest dimarts 14 de gener per rodar una escena protagonitzada per el protagonista del film, en Jan, interpretat per en Bernat Quintana. Aquesta escena s’ha rodat al campanar de l’església de Sant Ramon del Pla de Santa Maria, a l’Alt Camp, després que l’equip de producció considerés l’espai idoni.

El rodatge ha comptat amb la col.laboració de l’Ajuntament del Pla de Santa Maria i en la imatge que acompanya la nota hi podem veure l’equip de Barcelona 1714 amb l’alcalde, Mateu Montserrat.

Està previst que abans que acabi el rodatge de la pel.lícula es gravi algun exterior més i un serà a Balaguer a la primavera, després que el safareig de la Reguereta s’imposés en el Càsting de Safareig.