Francesc Garrido

L’actor barceloní Francesc Garrido és una de les darreres incorporacions al repartiment la pel.lícula Barcelona 1714, que des l’agost s’està rodant a Valls. Garrido, un dels actors catalans i espanyols de la seva generació amb un currículum més potent, es posarà a la pell del Pare Mateu, un religiós de mirada inquietant.

Garrido va estudiar interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona i va completar la seva formació en art dramàtic estudiant a la London Academy of Music and Dramatic Art. Va començar a treballar en el món del teatre a Barcelona i el 1999 va debutar al cinema amb La ciudad de los prodigios. L’hem pogut veure a Smoking Room, Te doy mis ojos, Mar adentro i Alatriste. També ha intervingut a sèries de televisió com Los hombres de Paco, Gran Reserva, El tiempo entre costuras i Isabel.