Lluís Gavaldà

El cantant del grup Els Pets, Lluís Gavaldà, també apareixerà a la pel.lícula Barcelona 1714. Galvadà ha fet d’actor en una escena del film gravada aquest cap de setmana.

A més, Gavaldà s’ha incorporat al Consell de Cent, del qual ja en forma part el bateria del grup de Constantí, Joan Reig. El Consell de Cent de Barcelona 1714 és un col·lectiu de personalitats i institucions reconegudes tant nacionalment com a l’estranger que donen recolzament a aquest projecte de forma altruïsta i sense cap mena de remuneració.

Barcelona 1714 és un projecte liderat pel productor alemany-català Heiko Kraft i dirigit per la jove directora tarragonina Anna M. Bofarull, que vol tractar l’episodi del setge que va viure la ciutat catalana fa gairebé tres segles per part de les tropes castellanes i franceses, però ho fa amb una història d’amor com a eix central de l’argument. El projecte vol arribar al públic internacional i, a més, vol teixir tot un univers, estant present en diferents plataformes. Alhora, hi haurà una distribució i promoció innovadores, que faciliti l’accés de la pel·lícula al públic internacional.